Header2

Hundsim

Träning i vatten är mycket skonsam då den inte stötbelastar hundens leder, detta gör att hunden kan röra sig smärtfritt. Simträning passar även överviktiga samt äldre hundar. Hundar med dålig ledstatus bör påbörja simträning tidigt för att bevara ledrörligheten i möjligaste mån. Simträning är ett bra alternativ för hundar med ex. artros, diskbråck i länd­ och bröstrygg, spondylos, ledproblem övervikt mm.

För sällskapshunden blir simningen ett roligt alternativ till de dagliga promenaderna! För arbets-­/service-­/jakthunden är det viktigt med bra fysträning året om som ger god kondition och starka muskler, där är vattenträning oslagbar! Den hårt arbetande hunden kan bygga upp kondition och muskler för att förebygga skador och överbelastningar.

Simträning är dessutom ett roligt sätt att umgås med sin hund.

Konvalescenstiden efter operation förkortas genom korrekt träning av muskulaturen före och efteringreppet.

Har du tagit ditt simkörkort så bokar du in dina simtider i bokningskalendern som heter "sim" efter du har betalat avgiften. Har du inget körkort och vill simma med instruktör så skickar du ett mail till info@lerkulanshundcenter.se så bokar vi in en tid.

Priser:
Enstaka tillfällen 300 kr för 45 min
Kort för 5 träningstillfällen a 45 min 1100 kr (220 per gång)
Ett simtillfälle 45 minuter med instruktör 500 kr
Kort för 3 tillfällen med instruktör 1350 kr (450 kr per gång)Betalningen sker via Bankgiro eller swish. Tänk på att en bankgirobetalning kan dröja lite, så var ute i god tid.

Bankgiro:
652-8822
Märk din betalning med ditt namn och datum för bokningen.
Swishnummer
1230540039


Simkörkort
Har du inte simmat förut så skall du ta simkörkort för att sedan kunna boka in och simma din hund. Du bokar in tid med instruktör. Antal ggr är en till tre och det avgörs första tillfället om du behöver boka in fler tillfällen med instruktör. Det han tittar på är hur bekväm din hund är i simmet och om du behöver någon timme till för att bli säker i att själv simma din hund. Ett tillfälle med instruktör 500kr och tre ggr 1350kr.

För anmälan maila info@lerkulanshundcenter.se