Header2

FRÅN VALP TILL ARBETANDE HUND:

Att träna valpar är kul! De har inga förutfattade meningar och det mesta går fort att lära in. Men inte sällan kommer bakslagen. Andra saker i omgivningen är plötsligt mer intressanta och hundförarens ambitioner krockar med hundvalpens olika utvecklingsstadier. 
Att träna valpar handlar mycket om att hushålla med motivationen. Vi ser ofta hundar som tränats från 8 veckor och kan det mesta redan när de är 6 månader. Men när vi träffar samma hundar då de är 1,5 år så är resultatet inte längre lika imponerande. Inte sällan har de dåligt tryck och bristande motivation. 
Det väldigt viktigt att planera sin träning och att göra saker i rätt ordning för att de ska passa ihop med valpens naturliga utveckling. Under det här föredraget delar vi med oss av tips kring hur en sådan träning kan läggas upp. Vi tittar närmare på bl a socialisering, miljöträning, spår, sök och lekutveckling.
Det här är en föreläsning för dig som vill utveckla din hundträning. Tränar och tävlar du i bruksklass, tävlingslydnad, agility, NoseWork, specialsök eller någonting annat och vill utveckla din träning och få nya infallsvinklar så rekomenderar vi varmt denna föreläsning med Tobias Gustavsson. 

Datum15/3 2019
Tid 18-21
Kostnad 600kr