Header2

Öppet Hus

Öppet Hus!

Är du nyfiken på Lerkulans hundcenter då skall du komma till oss den 22/9 mellan 18-20. Vi kommer att berätta om vår verksamhet, visa kursutbudet och berätta om våra nyheter. Vi kommer att berätta om hur veterinär Mona HansErs kommer att jobba, vi kommer att berätta om vår trimmare Isabelle Ölund, hur ofta hon kommer att vara på Lerkulans hundcenter för att klippa/trimma hundar, klippa klor eller helt enkelt bara bada och fräscha upp din hund.
Vi kommer även att inormera om poolen som inom kort kommer att byggas upp för rehab och/eller konditionsträning och i samband med detta kommer vi även att informera om kiropraktor Eva Solstrand som kommer till oss en gång per månad för att behandla hund och häst.
Vi visar hallen som man kan hyra per timme för att träna agility, lydnad eller någonting annat med sin hund.
Affären har öppet och kommer att ha fina erbjudanden.
Som om inte det vore nog så bjuder vi även på fika :-)
Varmt välkomna för en trevlig kväll tillsammans med oss.

Lotta, Peter, Sara